“Проект збереження друкованої культурної спадщини” в ефірі Українське радіо Львів

Про “Проект збереження друкованої культурної спадщини” його організатори і керівники спілкувались з журналістом Тарасом Базюком та радіослухачами в ефірі Українське радіо Львів.

Мета, цілі, завдання, вирішення певних етапів, хід проекту – про це і трохи більше радіослухачі змогли почути завдяки давньому приятелю проекту, журналісту, який одним з перших опублікував інформацію про нього ще в листопаді 2017 року, Тарасу Базюку. Саме в його присутності розпаковувались одні із перших надходжень.

Листопад 2017 р. – одні з перших розпакованих відправлень із надходженнями до “Проекту збереження друкованої культурної спадщини”.

Пропонуємо Вашій увазі запис зустріч у студії Українське радіо Львів з Андрієм Салюком – головою Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури та Іваном Радковцем – керівником проекту.

#Про_важливе. На Україну повернусь через роки…

Як рятують книгозбірні української діаспори в США, розповідають представники Українського товариствв охорони пам'яток історії та культури Андрій Салюк та Іван Радковець.#УкраїнськеРадіо_Львів_103_3FM

Опубліковано UA: Українське радіо Львів Пʼятниця, 8 лютого 2019 р.
10 Лютого 2019

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *