Пошук у електронному каталозі Проекту

Тут Ви зможете більше дізнатись про видання, підібрати літературу за будь-якою ознакою.

Електронний каталог забезпечує пошук літератури по назві книги, прізвищу автора, видавництву, анотації та іншим словам введеним у відповідне вікно пошуку. Для зручності у вікконці, яке розкривається, окрім загальоного каталогу бібліотеки передбачені рубрики: “Заголовок”, “Автор”, “Тематика”, “ISBN”, “Серії” та “Шифр зберігання”.

Обравши опцію “Детальний пошук” користувач має змогу знайти видання за ключовими словами, тематикою, заголовком, автором, видавцем, розташуванням видання, ISBN-ом, штрих-кодом.

Для зручності можна обмежити пошук за представленими типами документів. В пошуку масивів документів певної періодизації можна скористатись опцією “Діапазон дат”. Відповідне пошукове вікно надає допомогу у виокремленні документів за мовною ознакою. У каталозі представлена можливість провести сортування документів за ступінню їх важливості (“Ранжування”): за популярністю, розташувати авторів у відповідному алфавітному порядку, шифрами зберігання, датами надходження та датами публікації, заголовками.

Опція “Більше параметрів” сприятиме уточненню додаткових параметрів пошуку.

Для повернення на головну сторінку каталогу можна скористатись опцією “Домівка”.

На сьогодні ведеться подальша робота щоб відкрити опції реєстрації користувачів та можливості резервування документів. Про початок їх функціунування та порядок користування ними будемо інформувати додатково.

Перейти до каталогу “Проект збереження друкованої культурної спадщини”

21 Серпня 2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *